Julefrokost 2023.
				
				  
				
					- 
					
					2 slags sild med hjemmelavet karrysalat. 
					 
					- 
					
					Grønlangkål m/ hamburgerryg og stegt medister. 
					 
					- 
					
					Brune kartofler, rødbeder, kanel sukker og sennep. 
					 
					- 
					
					Brød og smør. 
					 
					- 
					
					  
					 
					- 
					
					Ris ala mande m/ kirsebær sovs. 
					 
				 
				
				Pris pr. cou, 168,- kr. 
				
				  
				
				Extra i tillæg: 
				
				Kogt flæsk, Pr. cou. 15,- kr. 
				
				Stegt fiskefilet m/ remoulade og citron, Pr. cou. 25,- kr.
				Ribbensteg eller andebryst m/ rødkål, Pr. cou. 25,- kr. 
				
				  
				
				Under 20 pers. vil der være et tillæg på 25,- kr. pr. cou. 
				
				  
				
				  
				
				  
				
				  
				
				  
				
				  
				 | 
				
				 
				
				Luksus 
				Julemenu 2023. 
				
					- 
					
					2 slags sild m/ hjemmelavet karrysalat. 
					 
					- 
					
					Pandestegt rødspættefilet m/ remoulade og citron. 
					 
					- 
					
					Røget laks m/ rygeost. 
					 
					- 
					
					Serranoskinke m/ melon. 
					 
					- 
					
					  
					 
					- 
					
					Grønlangkål m/ stegt medister og hamburgerryg. 
					 
					- 
					
					Brune kartofler, rødbeder, kanelsukker og sennep. 
					 
					- 
					
					Helstegt kalvefilet. 
					 
					- 
					
					Mixed salat og krydderkartofler. 
					 
					- 
					
					  
					 
					- 
					
					Hjemmebagt brød, smør og dressing. 
					 
					- 
					
					  
					 
					- 
					
					Ris ala mande m/ kirsebærsovs. 
					 
					- 
					
					Brieost m/ druer og peberfrugt. 
					 
				 
				
				  
				
				Pris pr. cou. 298,- kr. 
				 |