Julefrokost 2023.
-
2 slags sild med hjemmelavet karrysalat.
-
Grønlangkål m/ hamburgerryg og stegt medister.
-
Brune kartofler, rødbeder, kanel sukker og sennep.
-
Brød og smør.
-
-
Ris ala mande m/ kirsebær sovs.
Pris pr. cou, 168,- kr.
Extra i tillæg:
Kogt flæsk, Pr. cou. 15,- kr.
Stegt fiskefilet m/ remoulade og citron, Pr. cou. 25,- kr.
Ribbensteg eller andebryst m/ rødkål, Pr. cou. 25,- kr.
Under 20 pers. vil der være et tillæg på 25,- kr. pr. cou.
|
Luksus
Julemenu 2023.
-
2 slags sild m/ hjemmelavet karrysalat.
-
Pandestegt rødspættefilet m/ remoulade og citron.
-
Røget laks m/ rygeost.
-
Serranoskinke m/ melon.
-
-
Grønlangkål m/ stegt medister og hamburgerryg.
-
Brune kartofler, rødbeder, kanelsukker og sennep.
-
Helstegt kalvefilet.
-
Mixed salat og krydderkartofler.
-
-
Hjemmebagt brød, smør og dressing.
-
-
Ris ala mande m/ kirsebærsovs.
-
Brieost m/ druer og peberfrugt.
Pris pr. cou. 298,- kr.
|