Velkommen til

Annettes Festservice

Gøggaardsvej 77, mygdal, 9800 Hjørring - 28 10 37 54

 

 

Forsiden

Buffet

Tapas

Julemad 2018

3-retters luxus menu

3-retters luxus menu

Natmad

Galleri

Tapas

Kontakt

 

  

        3 retters luksus-menu

 

Sammensæt selv jeres menu.

 

Forretter:

  • Fiskesymfoni m/3 slags fisk og rejer, samt krydderurtecreme.

  • Varm indbagt laks i butterdej m/ flødestuvet spinat.

  • Laksefarseret fiskefilet m/rejer og rød dressing.

  • Kold laksepaté m/spinat, rejer og urtedressing.

  • Stjerneskud m/dampet og stegt fisk, samt rejer og dressing.

  • Hummersuppe m/fisk og rejer.

  • Rødtungefilet på julienne.

  • Kaviarrand m/ruller af dampet fiskefilet og rejer.

  • Filokurve m/dampet fiskefilet, tigerrejer og stenbiderrogncreme.

  • Tortilla fyldt m/laksemousse anrettet på salatbund.

  • Fiske Tapas m/hummersuppe, hvidløgsstegte rejer og bagttorsk.

  • Flødelegeret svampesuppe.

  • Rose af røget tun anrettet på frissésalat, bacon og balsamicodressing.

Der medfølger hjemmebagte brød.

Hovedretter:

  • Rosastegt andebryst m/forårsløgkompot, minimajs i baconsvøb. Hertil appelsinsalat med pommes rissolie og rødvinssauce - tilsmagt med appelsin

  • Kalvefilet stegt som vildt m/rodfrugt soufleé, vindruekompot, minimajs i svøb. Hertil smørstegte kartofler vendt i nødder, samt vildtsovs.

  • Helstegt kalvefilet m/ristet champignon, 1⁄2 tomat m/ost og oregano, bønnesaute, kartofler og skysauce.

  • Helstegt oksefilet m/3 slags grøntsager, krydder kartofler og rødvinsflødesauce.

  • Saltpudeindbagt oksemørbrad m/3 slags grøntsager, 1⁄2 bagt kartoffel og mild pebersauce. (tillæg til pris kr. 25,-)

  • Urtefarseret kalkunbryst, 1⁄2 tomat m/ost og oregano, dampet broccoli, minimajs i svøb, kartofler og paprikasauce.

  • Lammekølle m/hvidløg og persille, taziki, stegte grøntsager, timiankartofler og lammesky.

  • Krondyrfilet m/ bagter rodfrugter, salat m/ bær, pom rissolie og vildt sovs. NYHED (tillæg til pris kr. 25,-)

Dessert:

  • Desserttallerken m/nøddekage, brombær- pure, frisk frugt og 2 slags is.

  • Råsyltede brombær m/chokoladekage og vanillieis.

  • 1⁄2 ananas fyldt med frisk frugt, hertil soft ice.

  • Nøddekurve m/3 slags is og pyntet m/frisk frugt. El. frisk frugt og soft ice.

  • Frugttærte m/soft ice.

  • Gateau Marcel m/ brombær kompot og sorbet. NYHED

  • Rubinsteinerkage m/vandbakkelser.

  • Isbombe m/marcipan, chokoladestykker og walnødder, hertil skovbærcoulis.

  • Is fragelité m/orangesovs og frisk frugt.

  • Pennacottam/ rababerkompot .

  • Chokolade Tiramisu.

  • Passionfromage i chokoladeskål m/ püre og nøddegrissini. NYHED

  • Cheasecake n/ hindbærgele´. NYHED

Samlet kuvert pris kr. 248,- pr. pers.

Ved mere 25 kuverter og i en afstand af indtil ca. 20 km. leveres maden frit.

Skåle og fade leveres rengjort retur af kunden.
I tilbudet medfølger ingen hjælp.

Jeg kan tilbyde hjælp, til den totale løsning til jeres fest.
Jeg takker for henvendelsen og ser frem til at høre nærmere.

Har I andre ønsker, vil vi forsøge at efterkomme disse.