|
Velkommen til
Annettes Festservice
Gøggaardsvej 77, mygdal, 9800 Hjørring
- 28 10 37 54
3 retters luksus-menu
Sammensæt selv jeres menu.
Forretter:
-
Fiskesymfoni m/3 slags fisk og rejer, samt krydderurtecreme.
-
Varm indbagt laks i butterdej m/ flødestuvet spinat.
-
Stjerneskud m/dampet og stegt fiskefilet, samt rejer og dressing.
-
Hummersuppe m/fisk og rejer.
-
Rødtungefilet på julienne.
-
Filokurve m/dampet rødspættefilet, tigerrejer og dressing.
-
Flødelegeret svampesuppe.
-
Rose af røget tun anrettet på salatbund m/bacon og balsamico olie.
-
Bresaola m/purløgsmayo, syltede rødløg og rugbrøds crunch. ( NYHED )
-
-
Tatas 4 ting som anrettes på små fade, klar til at stille på bordene ( NYHED ) tillæg 25,- kr. pr cou.
Der medfølger hjemmebagte brød.
Hovedretter:
-
Rosastegt andebryst m/vindruekompot, minimajs i baconsvøb. Hertil appelsinsalat med pommes rissole og rødvinssauce - tilsmagt med appelsin
-
Kalvefilet stegt som vildt m/forårsløg/champignonkompot, broccolitimbale, bønner i svøb, nøddestegte kartofler og vildtflødesovs.
-
Helstegt kalvefilet m/svampemix, bønnesaute, bagte gulerødder, krydderkartofler og flødeskysauce.
-
Helstegt oksefilet m/ dampet asparges, bagte rodfrugter, kartoffelgrattin og rødvins flødesovs.
-
Saltpudeindbagt oksemørbrad, bagt hvisløg, løgkompot,bagte gulerødder,pommes Anna og mild pebersovs. (tillæg til pris kr. 25,-)
-
Urtefarseret kalkunbryst m/ mixed salat, patatas bravas og paprikasovs.
-
Lammekølle m/hvidløg og persille, taziki, stegte grøntsager, timiankartofler og lammesky.
-
Krondyrfilet m/ bagte rødløg, bagte gulerødder, bærsalat, pommes risole, vildtflødesovs.(tillæg til pris kr. 25,-)
Dessert:
-
Desserttallerken m/nøddekage, brombærpuré og 2 slags is.
-
Chokoladekage m/ råsyltede brombær og vanillieis.
-
1⁄2 ananas fyldt med frisk frugt, hertil soft ice.
-
Nøddekurve m/3 slags is og pyntet m/frisk frugt. El. frisk frugt og soft ice.
-
Frugttærte m/soft ice.
-
Chokolade fondant m/ brombærkompot og sorbet. ( NYHED )
-
Rubinsteinerkage m/vandbakkelser.
-
Isbombe m/marcipan, chokoladestykker og valnødder og skovbærcoulis.
-
Is fragelité m/hindbærpuré.
-
Pennacottam/ rababerkompot .
-
Passion mousse i chokoladeskål.
-
Cheasecake n/ hindbærgele´
Samlet kuvert pris kr. 288,- pr. pers.
Ved mere 25 kuverter og i en afstand af indtil ca. 20 km. leveres maden frit.
Skåle og fade leveres rengjort retur af kunden.
I tilbudet medfølger ingen hjælp.
Jeg kan tilbyde hjælp, til den totale løsning til jeres fest.
Jeg takker for henvendelsen og ser frem til at høre nærmere.
Har I andre ønsker, vil vi forsøge at efterkomme disse.
Under 20 kuverter, tillæg kr.25,- pr. kuvert
|