Velkommen til

Annettes Festservice

Gøggaardsvej 77, mygdal, 9800 Hjørring - 28 10 37 54

 

 

Forsiden

Buffet

Tapas

Julemad 2018

3-retters luxus menu

3-retters luxus menu

Natmad

Galleri

Tapas

Kontakt

 

  

            3 retters menu

 

3 retter, som I selv kan sætte sammen efter eget valg.

 

Forretter:

  • Røget laks m/asparges og dilddressing.

  • Tortillia m/ laksemousse og sprødsalat.

  • Røget forel m/æggestand, purløg, rejer og dressing.

  • Kold dampet fisk m/rejer, asparges og rød dressing.

  • Rejecocktail m/ dressing.

  • Dampet laks m/marinerede urter, rejer og dilddressing.

  • Røget lakseroulade m/laksemousse, rejer og krydderurtecreme.

  • Spinatroulade m/ rejefyld og krydderurtecreme.

  • Varmrøget Laks på salatbund m/ jordbær og melon.

  • Skal m/høns i asparges.

  • Amerikansk kyllingesalat m / ananas, bacon og karrydressing.

  • Røget spegeskinke m/melon, salat og dressing.

  • Bagt røget lakserose m/ flødestuvet spinat. NYHED

Til alle forretter medfølger hjemmebagte flutes.

Hovedretter:

  • Svinekam m/sprød svær, hvide og brune kartofler, rødkål, asier, skysauce og chips.

  • Svinekam stegt som vildt m/waldorfsalat, tyttebær, asier, 1⁄2 æble m/gele, hvide og brune kartofler og vildtsauce.

  • Sprængt svinekam m/2 slags grøntsager, hvide kartofler og aspargessauce.

  • Glaseret hamburgryg el. herregaardsskinke m/salat og flødekartofler.

  • Let saltet skinke m/svær, 2 slags dampede grøntsager, kartofler og rødvinssovs.

  • Fyldt ribbensteg m/mixed salat, kartofler og skysovs.

  • Jægersteg (nakkesteg fyldt m/bacon og champignon) m/broccolisalat, krydderkartofler, bagte rodfrugter og skysauce.

  • Rødvinsmarineret nakkefilet m/2 slags grøntsager, hvide kartofler og rødvinsflødesovs.

  • Marineret kalkunbryst m/stegte grøntsager, små ristede kartofler og paprikasauce.

  • Gammeldags oksesteg m/bønner, glaserede perleløg, tyttebær, hvide kartofler og skysauce.

  • Kalvesteg stegt som vildt m/ Waldorf, tyttebær, asier, Bønnesaute´, hvidekartofler og vildtsovs.

Dessert:

  • Daimis på nøddebund m/jordbærpuré.

  • Rubinsteinerkage m/vandbakkelser.

  • Div. fromager.

  • Fløderand m/kirsebærsovs.

  • Islagkage m/3 slags is efter eget valg.

  • Grandmarieneris m/orangesovs.

  • Chokoladekage m/frugt og is.

  • Mandelrand m/frugt og vanillieis.

  • Mokka- og chokoladeis m/bananer.

  • Chokoladesandwichis

  • Svesketrifli.

  • Kirsebærtrifli.

Samlet kuvertpris 198,- kr. pr. pers.