|
Velkommen til
Annettes Festservice
Gøggaardsvej 77, mygdal, 9800 Hjørring
- 28 10 37 54
3 retters menu
3 retter, som I
selv kan sætte
sammen efter
eget valg.
Forretter:
-
Røget laks
m/asparges
og
dilddressing.
-
Tortillia m/
laksemousse
og
sprødsalat.
-
Røget forel
m/æggestand,
purløg,
rejer og
dressing.
-
Kold dampet
fisk
m/rejer,
asparges og
rød
dressing.
-
Rejecocktail
m/ dressing.
-
Dampet laks
m/marinerede
urter, rejer
og
dilddressing.
-
Røget
lakseroulade
m/laksemousse,
rejer og
krydderurtecreme.
-
Spinatroulade
m/ rejefyld
og
krydderurtecreme.
-
Varmrøget
Laks på
salatbund m/
jordbær og
melon.
-
Skal m/høns
i asparges.
-
Amerikansk
kyllingesalat
m / ananas,
bacon og
karrydressing.
-
Røget
spegeskinke
m/melon,
salat og
dressing.
-
Bagt røget
lakserose m/
flødestuvet
spinat.
NYHED
Til alle
forretter
medfølger
hjemmebagte
flutes.
Hovedretter:
-
Svinekam
m/sprød
svær, hvide
og brune
kartofler,
rødkål,
asier,
skysauce og
chips.
-
Svinekam
stegt som
vildt
m/waldorfsalat,
tyttebær,
asier, 1⁄2
æble m/gele,
hvide og
brune
kartofler og
vildtsauce.
-
Sprængt
svinekam m/2
slags
grøntsager,
hvide
kartofler og
aspargessauce.
-
Glaseret
hamburgryg
el.
herregaardsskinke
m/salat og
flødekartofler.
-
Let saltet
skinke
m/svær, 2
slags
dampede
grøntsager,
kartofler og
rødvinssovs.
-
Fyldt
ribbensteg
m/mixed
salat,
kartofler og
skysovs.
-
Jægersteg
(nakkesteg
fyldt
m/bacon og
champignon)
m/broccolisalat,
krydderkartofler,
bagte
rodfrugter
og skysauce.
-
Rødvinsmarineret
nakkefilet
m/2 slags
grøntsager,
hvide
kartofler og
rødvinsflødesovs.
-
Marineret
kalkunbryst
m/stegte
grøntsager,
små ristede
kartofler og
paprikasauce.
-
Gammeldags
oksesteg
m/bønner,
glaserede
perleløg,
tyttebær,
hvide
kartofler og
skysauce.
-
Kalvesteg
stegt som
vildt m/
Waldorf,
tyttebær,
asier,
Bønnesaute´,
hvidekartofler
og
vildtsovs.
Dessert:
-
Daimis på
nøddebund
m/jordbærpuré.
-
Rubinsteinerkage
m/vandbakkelser.
-
Div.
fromager.
-
Fløderand
m/kirsebærsovs.
-
Islagkage
m/3 slags is
efter eget
valg.
-
Grandmarieneris
m/orangesovs.
-
Chokoladekage
m/frugt og
is.
-
Mandelrand
m/frugt og
vanillieis.
-
Mokka- og
chokoladeis
m/bananer.
-
Chokoladesandwichis
-
Svesketrifli.
-
Kirsebærtrifli.
Samlet
kuvertpris:
3 retter: 228,-
kr. pr. pers.
2 retter: 198,-
kr. pr. pers.
Under 20
kuverter, tillæg
kr.25,- pr.
kuvert
|