Forsiden

Buffet

Tapas

3-retters menu

3-retters luxus menu

Natmad

Galleri

Brunch

Kontakt

 

 

 

 

 

Velkommen til

Annettes Festservice

Gøggaardsvej 77, mygdal, 9800 Hjørring - 28 10 37 54

 

Buffet:

 

Forretter:

  • Varm røget laks På salatbund m/ jordbær og melon
  • Spinatroulade m/rejefyld.
  • Røget ørred m/æggestand og purløg.
  • Fiskefad m/rejer, æg og dressing.
  • Rødspættefilet på julienne og fløde.
  • Stegt Rødspættefilet m/remoulade og citron.
  • Amerikansk kyllingesalat m/ananas og bacon.
  • Butterdejsstænger m/skinkefyld.
  • Bresaola m/syltede rødløg, ramsløg,mayo og rugbrøds crumble.NYHED
  • Tunmousse m/rejer.
  • Mini croissants m/rejesalat eller små rejecocktail.
  • Skiver af rosastegt andebryst m/rødbeder og valnødder.

Hjemmebagt brød, smør og dressing medfølger til både for- og hovedret.

Hovedretter:

  • Timian marineret kalkunbryst.
  • Fyldt ribbensteg m/fars, peberfrugt og champignon.
  • Helstegt oksefilet eller kalvefilet.
  • Lammekølle m/ hvidløg og persille.
  • Jægersteg. ( Nakkesteg fyldt m/bacon og champignon).
  • Kyllingespyd eller hotwings.
  • Krydderskinke.
  • Letsaltet skinke m/svær.
  • Svinemørbrad indbagt i fars og bacon.
  • Grise skanke klumper i vildtsovs.
  • Bagt laks på bund af grønt og fløde.

       Tilbehør og som altid medfølger.

  • 4 slags salat i fade, små krydderkartofler og skysovs.
  • Broccolisalat           Tillæg 10,- kr. pr. cou
  • Flødekartofler        Tillæg 10,- kr. pr. cou
  • Oksefilet                   Tillæg 10,- kr. pr. cou

Dessert:

  • Fragelité lagkage m/skovbærfyld.
  • Frugttærte m/cremefraiche.
  • Rugbrødslagkage m/ hindbærskum. NYHED
  • Sprøde bunde m/whiskyfløde.
  • Lagkage m/creme og fløde.
  • Citrontærte på bund af bastogne kiks.
  • Rabarbertærte m/cremefraiche.
  • Pæretærte m/ cremefraiche.
  • Daim is på nøddebund.
  • Skildpadde eller Oreo is.
  • Valnøddetærte m/cremefraiche.
  • Oreo Cheasecake.
  • Cheasecake m/gelé
  • Rabarbertrifli

Der kan frit vælges;
2 forretter, 2 hovedretter og 2 desserter
Pris pr. kuvert kr. 258,-

3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter
Pris pr. kuvert kr. 288,-

1 forret, anrettet på tallerken, 2 hovedretter og 1 dessert.
Pris pr. kuvert kr. 248,-

Børn under 12 år 1⁄2 pris

Ved mere end 25 kuverter og i en afstand af indtil ca. 20 km leveres maden frit. Skåle og fade leveres rengjorte retur af kunden.

Under 20 kuverter, tillæg kr.25,- pr. kuvert
I tilbuddet medfølger ingen hjælp. Jeg kan tilbyde hjælp, til den totale løsning til jeres fest.