Velkommen til

Annettes Festservice

Gøggaardsvej 77, mygdal, 9800 Hjørring - 28 10 37 54

 

 

Forsiden

Buffet

Tapas

Julemad 2018

3-retters luxus menu

3-retters luxus menu

Natmad

Galleri

Tapas

Kontakt

 

 

 

     Buffet:

 

Forretter:

  • Varm røget laks På salatbund m/ jordbær og melon
  • Kold dampet laks m/ marinerede urter.
  • Spinatroulade m/rejefyld.
  • Røget forel m/æggestand.
  • Fiskefad m/rejer, æg og dressing.
  • Rødspættefilet på julienne og fløde.
  • Stegt Rødspættefilet m/remoulade og citron.
  • Amerikansk kyllingesalat m/ananas og bacon.
  • Butterdejsstænger m/skinkefyld.
  • Tunrand / tunmousse m/rejer.
  • Skiver af rosastegt andebryst på salatbund m/rødbeder og valnødder.
  • Mini croissants m/rejesalat eller rejecocktail.
  • Røget torsk på salatbund, topping af asparges og pesto.

Hjemmebagt brød og smør medfølger til både for- og hovedret.

Hovedretter:

  • Marineret kalkunBryst.
  • Porchetta / Italiensk rullesteg.
  • Fyldt ribbensteg m/fars, peberfrugt og champignon.
  • Honningmarineret svinekam.
  • Helstegt oksefilet eller kalvefilet.
  • Lammekølle m/ hvidløg og persille.
  • Jægersteg. ( Nakkesteg fyldt m/bacon og champignon).
  • Kyllingespyd eller hotwings.
  • Krydderskinke.
  • Letsaltet skinke m/svær.
  • Kalveculotte.
  • Kalkunbryst fyldt m/porrer og bacon.
  • Kylling filet i fad.
  • Svineklumper i vildtflødesovs.

       Tilbehør og som altid medfølger.

  • Div. specialsalater i fade, små krydderkartofler og skysovs.

Dessert:

  • Fragelité lagkage.
  • Frugttærte m/cremefraiche.
  • Appelsin lagkage m/havtorn mousse og chokolade mousse.
  • Sprøde bunde m/whiskyfløde.
  • Lagkage m/creme og fløde.
  • Appelpie m/vanilliecreme.
  • Rabarbertærte m/cremefraiche.
  • Pæretærte m/ cremefraiche.
  • Daimis på nøddebund.
  • Skildpadde is.
  • Valnøddetærte m/cremefraiche. NYHED
  • Oreo Cheasecake.
  • Citrontærte. NYHED
  • Cheasecake m/gelé
  • Marenge lagkage m/hindbærfløde.
  • Rabarbertrifli

Der kan frit vælges;
2 forretter, 2 hovedretter og 2 desserter
Pris pr. kuvert kr. 215,-

3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter
Pris pr. kuvert kr. 238,-

1 forret, anrettet på tallerken, 2 hovedretter og 1 dessert.
Pris pr. kuvert kr. 205,-

Børn under 12 år 1⁄2 pris

Ved mere end 25 kuverter og i en afstand af indtil ca. 20 km leveres maden frit. Skåle og fade leveres rengjorte retur af kunden.
I tilbuddet medfølger ingen hjælp. Jeg kan tilbyde hjælp, til den totale løsning til jeres fest.