Julefrokost 2022.
-
2 slags sild med hjemmelavet karrysalat.
-
Grønlangkål m/ hamburgerryg og stegt medister.
-
Brune kartofler, rødbeder, kanel sukker og sennep.
-
Brød og smør.
-
-
Ris ala mande m/ kirsebær sovs.
Pris pr. cou, 158,- kr.
Extra i tillæg:
Stegt fiskefilet m/ remoulade og citron, Pr. cou. 25,- kr.
Ribbensteg eller andebryst m/ rødkål, Pr. cou. 25,- kr.
Under 15 pers. vil der være et tillæg på 20,- kr. pr. cou.
|
Luksus
Julemenu 2022.
-
2 slags sild m/ hjemmelavet karrysalat.
-
Pandestegt rødspættefilet m/ remoulade og citron.
-
Røget torsk m/marinerede urter.
-
Røget andebryst på salatbund m/bagte græskar og
granatæblekerner.
-
-
Grønlangkål m/ stegt medister og juleskinke.
-
Brune kartofler, rødbeder, kanelsukker og sennep.
-
Helstegt kalvefilet.
-
Andelår med rødkål.
-
Mixed salat og krydderkartofler.
-
-
Hjemmebagt brød, smør og dressing.
-
-
Ris ala mande m/ kirsebærsovs.
-
2 slags oste m/abrikos kompot og valnøddehonning.
-
Hjemmebagte knækbrød.
Pris pr. cou. 278,- kr.
|