Velkommen til

Annettes Festservice

Gøggaardsvej 77, mygdal, 9800 Hjørring - 28 10 37 54

 

 

 

Forsiden

Buffet

Tapas

Julemad 2018

3-retters menu

3-retters luxus menu

Natmad

Galleri

Tapas

Kontakt

 

            

                 Julefrokost 2018.

 

Forslag 1: 

 

  • 2 slags sild med hjemmelavet karrysalat.

  • Grønlangkål m/ hamburgerryg og stegt medister.

  • Brune kartofler, rødbeder, kanel sukker og sennep.

  • Brød og smør.

  •  

  • Ris ala mande m/ kirsebær sovs.

Pris pr. cou, 148,- kr.

 

Extra i tillæg:

Stegt fiskefilet m/ remoulade og citron, Pr. cou. 15,- kr.

Ribbensteg eller andebryst m/ rødkål, Pr. cou. 20,- kr.

 

 

Forslag 2:

 

  • Luksus julefrokost.

  • 2 slags sild m/ hjemmelavet karrysalat.

  • Stegt fiskefilet m/ remoulade og citron.

  • Tortilla m/røget torsk og salat.

  • Confiteret and på salatbund m/persillerod og granatæble.

  •  

  • Grønlangkål m/ stegt medister og hamburgerryg.

  • Brune kartofler, rødbeder, kanel sukker og sennep.

  • Kalvefilet og rosastegt andebryst.

  • mixed salat og krydderkartofler.

  •  

  • Hjemmebagt brød, smør og dressing.

  •  

  • Ris ala mande m/ kirsebærsovs.

  • Appelsin Mousse.

 

Pris pr. cou. 228,- kr.

 

 

Håber at i kan bruge noget af dette til jeres jule frokost.

 

                                               Med venlig hilsen

 

                                                                          Annette Klitgaard

 

Jule Tapas 2018

 

 

Koldt:

         

  • Squash m/ røget laks og kryddermayo.

  • Crostinni m/ bressola.

  • Små rejecocktail.

  • Crossianter m/ rejesalat.

  • Stegt fiskefilet  m/ topping.

  • Gouda m/ pesto og hybenkompot.

 

Varmt:

 

  • Sliders m/ pulled pork

  • Små kyllingespyd.                     

  • Krydderdeller m/ tzatziki

  • Mørbrad m/ bacon og pesto.

  •                      

  • Hjemmebagt brød og smør.

 

Dessert:

       

  • Mini ris ala mande. m/ twist

  • Appelsin/ havtorn mousse i små glas.

 

 

Pris pr. cou.  208,- kr